José Carlos Arjona

Professor de guitarra

José Carlos Arjona

Va passar la infància a Terrassa (Barcelona), però va començar les aventures musicals als 15 anys quan després de mudar-se a Sevilla va formar un grup de rock.
Després de dos anys d’estrella fugaç del rock, va guardar la guitarra elèctrica i es va endinsar en el món de la guitarra clàssica arribant a realitzar el grau superior amb el gran guitarrista i mestre Francisco Sánchez Cantón, al mateix temps que satisfeia les seves inquietuds docents estudiant magisteri musical i treballant en escoles de música.
Buscant noves experiències musicals i vitals va decidir realitzar el Màster a Barcelona (Esmuc), on va continuar creixent com a músic-guitarrista i creant nous projectes en els quals mescla música, teatre i poesia.

Els seus Grans Hits Musicals.

1. La primera cançó que va fer. Va sentir la satisfacció de crear una cosa artística per si mateix.

2. Tocar al carrer per primera vegada i aconseguir 37 euros. Estava orgullós per aconseguir amb el seu esforç i la seva música una recompensa econòmica.

3. Ensenyar una cançó a nens en un llogaret dels Andes al Perú. Va aprendre que la música no entén de fronteres entre països ni persones.

4. El seu primer recital de guitarra clàssica. Va entendre que l’escenari oferia moltes possibilitats que volia i havia d’explorar sense por d’escapar del preestablert.

5. Escoltar en el cotxe al costat d’una noia una cançó que li va fer per al seu aniversari i que s’emocionés. Va decidir que volia dedicar-se a això. Buscar la manera d’emocionar amb les coses que pogués crear.

6. Ser acceptat en el Màster de l´Esmuc. Li va il·lusionar la idea d’un gran canvi en la seva vida i les grans oportunitats musicals que es presentarien.

7. El pròxim concert. Desitja que pugui convertir-se en un nou “Gran Hit Musical” de la seva vida i especialment per al públic assistent.

18/04/2017

Siete al alba | Luigi Boccherini (fandango)

31/08/2016

El juego de Arlequín

29/10/2017

Game of thrones Cover | Season 8

Gestió

Titularitat